ضمة ألم
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

ضمة ألم

اهلا وسهلا فى دردشة و منتديات ضمة ألم
 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول
بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
المواضيع الأخيرة
» نكت جامده اوى
برجر اللحم البيتي 100 % رووووووووووعة زي الجاهز و أحلي Icon_minitimeالجمعة أبريل 24, 2009 5:54 am من طرف randa

» لعبة المغامرات الجديدة Kallendor اون لاين!
برجر اللحم البيتي 100 % رووووووووووعة زي الجاهز و أحلي Icon_minitimeالخميس أبريل 23, 2009 12:53 pm من طرف mido

» اكبر كل حاجه فى العالم
برجر اللحم البيتي 100 % رووووووووووعة زي الجاهز و أحلي Icon_minitimeالخميس أبريل 23, 2009 4:22 am من طرف mido

» منزل فى الكهف بس رووووووووووعه
برجر اللحم البيتي 100 % رووووووووووعة زي الجاهز و أحلي Icon_minitimeالخميس أبريل 23, 2009 4:21 am من طرف mido

» انيمى حزين
برجر اللحم البيتي 100 % رووووووووووعة زي الجاهز و أحلي Icon_minitimeالخميس أبريل 23, 2009 4:19 am من طرف mido

» نجوم متحركة{تحفة}
برجر اللحم البيتي 100 % رووووووووووعة زي الجاهز و أحلي Icon_minitimeالخميس أبريل 23, 2009 4:16 am من طرف mido

» خلفيات وقلوب ثابتة ومتحركة
برجر اللحم البيتي 100 % رووووووووووعة زي الجاهز و أحلي Icon_minitimeالخميس أبريل 23, 2009 4:09 am من طرف mido

» قلوب متحركة{2}
برجر اللحم البيتي 100 % رووووووووووعة زي الجاهز و أحلي Icon_minitimeالخميس أبريل 23, 2009 4:07 am من طرف mido

» ازاى تصحى من النوم بسرعة
برجر اللحم البيتي 100 % رووووووووووعة زي الجاهز و أحلي Icon_minitimeالخميس أبريل 23, 2009 4:03 am من طرف mido

ازرار التصفُّح
 البوابة
 الصفحة الرئيسية
 قائمة الاعضاء
 البيانات الشخصية
 س .و .ج
 ابحـث
منتدى
التبادل الاعلاني
احداث منتدى مجاني

 

 برجر اللحم البيتي 100 % رووووووووووعة زي الجاهز و أحلي

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
mido
Admin
mido


عدد المساهمات : 372
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 18/04/2009

برجر اللحم البيتي 100 % رووووووووووعة زي الجاهز و أحلي Empty
مُساهمةموضوع: برجر اللحم البيتي 100 % رووووووووووعة زي الجاهز و أحلي   برجر اللحم البيتي 100 % رووووووووووعة زي الجاهز و أحلي Icon_minitimeالإثنين أبريل 20, 2009 11:00 am

بسم الله نبدأ

المقادير

1/4 كيلو لحم مفروم ناااااااااااعم طازج (يستحسن اللحم البقري)
2 ملعقة كبيرة بقسماط ناعم
2 ملعقة كبيرة كاتشب
1 ملعقة كبيرة مسطردة ( خردل)
1 بصلة صغييييرة مفرومة ناااااااااااااااااعم
2 بياض بيض ( أو بيضة كاملة)
ملح و فلفل أسود و بهارات

الطريقة

نضع جميع المقادير معا

برجر اللحم البيتي 100 % رووووووووووعة زي الجاهز و أحلي Get-3-2009-q27xskb3

نخلط المكونات باليد جيدااااااااااا حتي تتجانس جميعا

برجر اللحم البيتي 100 % رووووووووووعة زي الجاهز و أحلي Get-3-2009-n8742lv4

نفرد العجينة بين طبقتين كيس نايلون ( أكياس الثلاجة) بالسمك اللي تحبيه تقريبا 2 مم

برجر اللحم البيتي 100 % رووووووووووعة زي الجاهز و أحلي Get-3-2009-721aupuw

ندخله الفريزر لمدة 1/4 ساعة حتي نستطيع تشكيلها بسهولة
ثم نقطعه بقطاعة دوائر كبيرة ( لأنه يقل حجمه عند التسويه)
انا أستخدمت طبق في التقطيع

برجر اللحم البيتي 100 % رووووووووووعة زي الجاهز و أحلي Get-3-2009-hca5sonj

نجهز ورق شمعي أو كيس نايلون نقطعه مربعات كبيرة و نضع كل واحدة برجر علي قطعة ورق أو كيس
و ذلك حتي لا تلتصق ببعضها

برجر اللحم البيتي 100 % رووووووووووعة زي الجاهز و أحلي Get-3-2009-puhifsl3

ثم نضعها فوق بعضها

برجر اللحم البيتي 100 % رووووووووووعة زي الجاهز و أحلي Get-3-2009-1r62c25j

و دي من الجنب

برجر اللحم البيتي 100 % رووووووووووعة زي الجاهز و أحلي Get-3-2009-0ous6eh7

و دي كمان

برجر اللحم البيتي 100 % رووووووووووعة زي الجاهز و أحلي Get-3-2009-j54ht5ms

و نحتفظ به في كيس ثلاجة بالفريزر و نطلع الكمية المراد استخدامها عند الحاجة
نضع القليل من الزيت في طاسة تيفال علي نار هادئة و نضع البرجر

برجر اللحم البيتي 100 % رووووووووووعة زي الجاهز و أحلي Get-3-2009-vttfswl7

و يقلب علي الجهتين حتي يحمر و ينضج
دي الصورة بعد النضج مع كبة بطاطس


[center]برجر اللحم البيتي 100 % رووووووووووعة زي الجاهز و أحلي 2c54764be1dv7
برجر اللحم البيتي 100 % رووووووووووعة زي الجاهز و أحلي 57163930gg7
برجر اللحم البيتي 100 % رووووووووووعة زي الجاهز و أحلي 304392481xx4
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://5lekcool1.yoo7.com
 
برجر اللحم البيتي 100 % رووووووووووعة زي الجاهز و أحلي
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
ضمة ألم :: عالم حواء-
انتقل الى: